İtalyan Mutfağını Evine Getiriyoruz: Çıtır Gnocchi Nasıl Yapılır?

Bugün sizi oturduğunuz yerden alıp İtalya’ya götürüyoruz! İtalyan mutfağının leziz yemeklerinden gnocchi’yi bir de çıtır haliyle denemek ister misiniz? Hemen tarifimizi deneyin!

Çıtır Gnocchi Nasıl Yapılır?

Pişirme süresi: 10 dakika

Pişirme derecesi: 180 derece

Malzemeler:

  • 1 paket gnocchi

  • 1 tatlı kaşığı limon suyu

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

  • Tuz

  • Karabiber

  • Limon kabuğu rendesi

  • 1 çay kaşığı pul biber

  • İzmir Tulumu

  • Maydanoz

Hazırlanışı:

1. Gnocchileri haşlayın ve süzün.

2. Üzerine zeytinyağını, limon suyunu, limon kabuğu rendesini ve baharatları ekleyip karıştırın. 

3. Airfryer sepetine dökün. 180 derecede 10 dakika kızartın. 

4. Airfyrer’dan alınca biraz daha limon kabuğu rendesi, maydanoz ve peynir serpip servis edin.

Afiyet olsun!

Bu tarifin ayrıntılarını adım adım görmek isterseniz videomuzu izleyebilirsiniz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir